KONEMIEHEN PALVELEVA TAVARATALO

LH-Osa Oy on varaosa- ja konekaupan ammattilainen Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa. Perheyrityksemme aloitti toimintansa Iisalmessa vuonna 1979 purkaamotoiminnalla ja on vuosien saatossa kasvanut kaikkia koneyrittäjiä palvelevaksi tavarataloksi.

Koneiden asiantuntija jo vuodesta 1979

LH-Osa Oy:n perustana on Lasse Husson 1979 perustama Purku-Osa Ky. Toiminta käynnistettiin Iisalmen Soinlahdessa vanhassa navettarakennuksessa pienimuotoisella traktoreiden purkaamotoiminnalla. Toiminta on laajentunut vuosien kuluessa maatalouden kehityksen ja muutosten sekä asiakkaiden tarpeiden ohjaamana yhden miehen pajasta 30 henkeä työllistävään, koneurakoitsijoiden tarpeita palvelevaksi "konemiehen tavarataloksi".

Alkuperäisvaraosien lisäksi valikoimiimme kuuluvat tarvikevaraosat myös muihin traktori- ja työkonemerkkeihin sekä kulutusosat auroihin, äkeisiin, heinäkoneisiin ja puimureihin. Lisäksi liikkeistämme saat luonnollisesti yleis- ja huoltotarvikkeet kuten öljyt, suodattimet, kemikaalit ja sähkötarvikkeet.

Vuonna 2004 avasimme Joensuuhun Raatekankaantielle palvelumyymälän palvelemaan koko Pohjois-Karjalan aluetta.

Palvellaksemme asiakkaitamme myös Kuopion seudulla perustimme keväällä 2006 palvelumyymälän Kuopioon osoitteeseen Takonjatie 10. Kuopion myymälän palveluihin kuuluvat varaosa- ja yleistarvikemyymälä sekä korjaamo.

Jätä palautetta tai kehitysidea

Anna palautetta tai kehitysehdotus siitä, kuinka voimme palvella sinua entistä paremmin.

 
 
Kentällä tarkistetaan että täyttäjä on ihminen.
Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytännömme. *) Pakollinen tieto